Nieuws van de Feestcommissie
     Contactpersonen          Programma          Straatversiering         Sponsoring          Activiteiten          foto´s

Activiteiten:Rommelmarkt en braderie voor Jubileumfeest Witteveen 85 jaar


Op 14 mei zal bij De Tille tussen 13:00 en 16:00 een ouderwets gezellige rommelmarkt en braderie plaatsvinden. De opbrengst is volledig voor het jubileumweekend van 16 tot 18 Juli. In dat weekend zal het jongste dorp van Witteveen zijn 85 jarig bestaan vieren.

De rommelmarkt biedt voor iedereen wat wils met vele gebruiksvoorwerpen ingebracht door de inwoners van Witteveen en omgeving. Om 15:00 zullen de topstukken van de rommelmarkt per opbod verkocht worden door de Witteveense veilingmeester Bert Wielink.

Op de braderie wordt diverse hobbyisten de kans geboden om zelfgemaakte creaties aan de man te brengen. Deze variëren van eigengemaakte sieraden, bloemstukken, kledingstukken etc.

Gedurende de dag zullen er nog vele activiteiten plaatsvinden zoals voor de kinderen een springkussen en ballonnenclown . Ook zal het rad van fortuin diverse keren gedraaid worden voor mooie prijzen. Ook aan de inwendige mens is gedacht met een hamburgerkraam en ambachtelijk gebakken pannenkoeken.

Kortom 14 mei 13:00 uur bij De Tille in Witteveen een dag om in de agenda te zetten.affiche braderie

Voorlichtingsavond


Vrijdagavond 25 maart om 20:00 uur hebben we weer een voorlichtingsavond in De Tille. Op deze avond zullen we diverse details over het programma gaan vertellen. Ook is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Naast een verloting met geweldige prijzen hebben we dhr. Albert Kuper bereid gevonden om deze avond een mooie invulling te gaan geven. Dhr. Kuper is voorzitter van de Historische vereniging Westerbork. Op deze avond zal hij ons op boeiende wijze vertellen over het ontstaan en de ontwikkeling van het dorp Witteveen. Kortom een avond die u niet mag missen. De entree is uiteraard gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening
Violenactie

Afgelopen zaterdag 12 maart is door een enthousiaste groep vrijwilligers, Witteveen voorzien van prachtige violen. De violenactie was nog maar net begonnen of de zon begon al volop te schijnen . Allereerst willen we de vele vrijwilligers bedanken voor hun inzet. De actie is een groot succes geworden. Er zijn maar liefst 410 treetjes verkocht. Dat betekent dat er binnenkort maar liefst 4100 viooltjes in de Witteveense tuinen te bewonderen zijn.


Op zaterdag 12 maart komen we tussen 10:00 en 13:00 langs de deur met prachtige violen. Hiermee haalt u de lente pas echt in huis of tuin. Al dit moois voor een bescheiden prijsje: tray met 10 viooltjes voor € 2,50 en twee treetjes voor slechts € 5,00. Meerdere treetjes mogen uiteraard ook. Ben je niet thuis en wil je wel graag viooltjes kopen bel of mail dan even met Geesje Horsting. Tel: 552215 Mail: Geestje Horsting
Je kunt ze ook zelf op zaterdag 12 maart afhalen bij Geesje Horsting, Smeengeweg 20 tussen 10.00 en 13.00 uur.

Rommelmarkt en Braderie

Op 14 mei vanaf 13:00 uur organiseren we een gezellige rommelmarkt en braderie bij De Tille>. Voor de rommelmarkt zijn al vele spullen ingeleverd. Ook deze dag diverse andere activiteiten zoals o.a. iets leuks voor de kinderen en een verloting met prachtige prijzen. Daarnaast willen we op de braderie de Witteveense hobbyisten een kans geven om hun hobby te presenteren. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden:

Marktkraam 4 x 1mtr € 30,00
1/2 Marktkraam 2 x 1mtr € 15,00
Grondplaats 3x1,5mtr € 10,00

Voorwaarde voor deze standplaatsen zijn: De hobbyist moet uit Witteveen afkomstig zijn, het moet een eigen hobby zijn en de te verkopen artikelen moeten zelf gemaakt zijn. Het is dus niet bedoelt voor mensen met rommelmarktspullen of andere commerciële producten. Vragen en opgave bij: Dina Snippe Tel: 552322 of Geesje Horsting Tel: 552215 mail: Geestje Horsting