++

+

Nieuws van de Feestcommissie
     Contactpersonen          Programma          Straatversiering         Sponsoring          Activiteiten          foto´sProgramma:


donderdagmiddag: een spectaculair kinderfeest voor alle leerlingen van OBS De Tille en alle basisschoolleerlingen uit Witteveen.

vrijdagavond: optocht voor alle kinderen en een Bonte Avond in de tent

zaterdag: meerkamp en activiteiten voor alle leeftijden.

zaterdagavond: spetterende feestavond.

zondag: familiedag voor alle leeftijden.

zondag: 11.00 uur Brunch.

zondag: 13.00 uur Puzzeltocht.

zondagavond: kinderdisco , prijsuitreikingen en afsluitend DJ Jan Willem.
Brunch:


Om zondag 17 Juli rustig bij te komen van de gezellige, maar toch wat late zaterdagavond, organiseren we een heerlijke brunch in de feesttent. Omdat hiervoor allerlei dingen besteld moeten worden,is het noodzakelijk om vooraf te weten hoeveel mensen hier aan deel willen nemen.
In samenwerking met hotel Het Witte Veen hebben we een heerlijk menu samengesteld. Voor de vriendenprijs van € 5,00 per persoon (kinderen tot 6 jaar zijn zelfs gratis) krijgt u onderstaand menu aangeboden:

  • Koffie / Thee / Melk / Jus d orange
  • Witbrood / Bruinbrood / Kaiserbroodjes / Zachte bolletjes
  • Jam / Vleeswaren / Kaas
  • Huzarensalade / Aardappelsalade
  • Ragout met pasteibakje
  • Soep

Dus zondag 17 juli om 11:00 een heerlijk begin van de dag voor een vriendenprijs.
U kunt u opgeven voor 01 juli door het formulier in de S&O in te leveren, te mailen of even te bellen bij Dina Snippe Tel: 552322 of Geesje Horsting Tel: 552215 mail: fam.horsting@hetnet.nl Betaling en afhalen van de bestelde toegangskaarten kan op 08 juli tussen 19:00 en 20:00 in De TillePuzzeltocht:


Op zondag 17 Juli organiseren we een gezellige puzzeltocht. Er is een puzzeltocht voor op de fiets of een wandelroute. In de tocht zijn de mooiste plekjes van Witteveen opgenomen met leuke wetenswaardigheden. Deelname aan deze tocht is uiteraard gratis. De tocht is voor alle leeftijden goed te doen en zal ongeveer een uur duren. Maar omdat hier allerlei dingen voor geregeld moeten worden, is het belangrijk om vooraf te weten hoeveel mensen hier aan deel willen nemen.

Dus zondag 17 juli om 13:00 na de brunch een gezellige wandel of fietspuzzeltocht.

U kunt u opgeven voor 10 juli het formulier in de S&O in te leveren, te mailen of even te bellen bij Dina Snippe Tel: 552322 of Geesje Horsting Tel: 552215 mail: fam.horsting@hetnet.nl

Kindermiddag:


Het spektakel begint donderdag 14 juli met een fantastisch kinderfeest voor alle kids van OBS De Tille en overige basisschoolkinderen uit Witteveen. Dit kinderfeest wordt geheel verzorgd door Landal Orveltermarke. De kinderen zullen bij De Tille opgehaald worden en vervolgens een geweldige middag beleven in het vakantiepark. Hierbij willen we alvast de mensen van Landal Orveltermarke bedanken voor het organiseren van deze kindermiddag
Meerkamp:


Op zaterdag 16 juli is er de meerkamp tijdens het jubileumfeest, hierover wilden wij geen informatie geven, behalve de tijd van aanvang. Maar naar aanleiding van diverse vragen bij de feestcommissie is er besloten om toch een tipje van de sluier op te lichten.
Er wordt gestreden in zes verschillende spellen, waarin in een aantal spellen een leeftijd gebonden onderdeel aanwezig is. Per spel zijn een aantal deelnemers nodig die van te voren door, wellicht strenge selectie procedures, de teamkapiteins zijn aangewezen dan wel geselecteerd. Om het selecteren een helpende hand toe te steken hieronder de spellen met het aantal deelnemers dat nodig is en welke leeftijd vereist is.


naam spel aantal deelnemersleeftijd
Op vakantie 8 (4 mannen en 4 vrouwen) 1 pers. min. 18 jaar
Puzzelrace 6 2 personen 50 +
Waterhindernisbaan 6 Geen verplichtingen
Levend blikgooien 8 Geen verplichtingen
Eierspel 5 Allen 50 +
15 personenspel 15 3 personen 50 +


De deelnemers die deel mogen nemen moeten de basisschool hebben verlaten, voor alle duidelijkheid de kinderen die nu dus nog op de basisschool zitten hebben deze ten tijde van het feest nog niet verlaten en mogen helaas niet mee doen. In alle spellen strijden er twee teams tegelijker tijd behalve in het spel op vakantie. De organisatie bepaald vooraf welke teams er tegen elkaar strijden.

In alle gevallen zal de beslissing van de jury bindend zijn. We hopen op een sportieve strijd waarbij het plezier en respect voor elkaar, voorop moet staan. Het is een spel om de eer en er zijn geen miljoenen te verdienen.

Voor verdere vragen kunnen de teamkapiteins zich richten tot Wim Huizing of Marc Oortwijn .