MIJN ISOLATIE
Lagere energierekening voor inwoners Midden-Drenthe!

Tocht het in uw huis en zijn uw energiekosten erg hoog? Is uw huis in particulier eigendom en gebouwd voor 1976? Dan is het nu tijd om mee te doen met het nieuwe project ‘Mijn Isolatie’. Tijdens dit project kunt u uw dak, muur en/of vloer isoleren waarmee u tot wel 30% energie bespaart! Inschrijven kan vanaf 5 september tot en met 4 oktober 2011.

Gedurende het project wordt u geholpen bij het maken van keuzes, worden ervaringen uitgewisseld met andere deelnemers en geeft de gemeente u nuttige tips.

Mijn Isolatie
Een lagere energierekening, dat wil toch iedereen? Dat kan in Midden-Drenthe met het project Mijn Isolatie! Na het succes van het project ‘Thuis in een energiebesparend huis’ in Westerbork start de gemeente een nieuw project waarmee u op een leuke manier op uw energiekosten kunt besparen en uw wooncomfort kunt verhogen.

Deelname aan het project levert u meer op dan alleen een goed geďsoleerd huis en een lage energierekening. U ontvangt korting op een maatwerkadvies, krijgt persoonlijke begeleiding en u kunt gebruik maken van collectiviteitkorting. Meer informatie over het project kunt u vinden in de folder ‘Mijn Isolatie’.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf 5 september 2011 tot en met 4 oktober 2011. Wacht niet te lang, want er is slechts plek voor 80 deelnemers! Inschrijven kan via onze website www.middendrenthe.nl. U ziet direct of u in aanmerking komt voor deelname aan het project. Als u zich heeft ingeschreven ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging. Indien u wel wilt meedoen maar u wilt/kunt zich niet aanmelden via internet dan kunt u contact opnemen met mevr. M. Gerrits of dhr. R. Klarenbeek.

Vragen en contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het project ‘Mijn Isolatie’ dan kunt u contact opnemen met mevr. M. Gerrits via e-mail m.gerrits@middendrenthe.nl of telefoonnummer 0593-539635 of met dhr. R. Klarenbeek via e-mail r.klarenbeek@middendrenthe.nl.

Het project ‘Mijn Isolatie’ is onderdeel van het project Aangenaam Duurzaam van de gemeente Midden-Drenthe.
Terug naar gemeentezaken