Koninginnenacht 2010


Door Roel Seele. De evenementencommissie van de Witteveense Boys’87 heeft op 29 april op De Roskamp weer Koninginnenacht georganiseerd. Het feest begon om ca. 18.00 uur met volleyballen. Diverse teams met vreemde namen als FC Pim, De Broekkies, De donderse doelloze deden mee, als ook de bekende "Oude sterren". Het werd een spannende eindstrijd. In de finale konden de "Oude Sterren" het net niet redden tegen "De Broekkies", zodat de hoofdprijs – een mooie beker - naar het team uit de Broekstreek ging.

Na het volleyballen, kwam Notaris Westerling – een bordsponsor van de Witteveense Boys – de trekking verrichten van de Grote Loterij. Er waren 1.357 loten (van de 1.500) verkocht en er waren hele mooie prijzen te winnen. De gehele trekkingsuitslag staat op deze site, maar en paar prijzen wil ik u niet onthouden. Zo won Ilse Voortman de flatscreen TV en Johan Meijering de reis naar Barcelona. Maar wat te denken van 10 liter verse melk op te halen bij Teun Hooyer, je auto die gewassen wordt door het damesteam van de Witteveense Boys of 1 doosje verse eieren! Ook deze prijzen werden professioneel getrokken door de notaris en met veel enthousiasme ontvangen door het publiek.

Na de trekking kon de rust weer keren op de Roskamp en ging Johan verder met waar hij al de hele avond druk mee bezig was: hamburgers bakken! De echte rust was van korte duur, daar nu DJ JeeWee de avond over nam en tot in de nacht de stemming er goed in wist te brengen. Het leek wel een kampioensfeest, maar die hadden de Boys net achter de rug. Op Koninginnedag is menig Wittevener  's morgens wakker geworden met de herinnering aan een geweldige geslaagde en leuke avond en een beetje zwaar hoofd …..