Kunstroute "Veilig door ´t Veen"

In het dorp Witteveen, wat deel uit maakt van de gemeente Midden-Drenthe, loopt een groots opgezet verkeersproject Veilig door ´t Veen.
Doel van dit project is dat iedereen, maar vooral de jeugd, stilstaat bij verkeersonveilige situaties in een landelijke omgeving, zoals onder andere Witteveen.

Hierop anticiperend heeft de jeugd aangegeven wat zij gevaarlijke punten vinden binnen het dorp en langs deze punten loopt een Kunstroute, die wandelend ongeveer 1 uur duurt.
Er staat allerlei kunst langs de route, wat met verkeer en verkeersonveiligheid te maken heeft en wat door de jeugd zelf gemaakt is.
U zult versteld staan wat een verrassende effecten u te zien krijgt!

De Kunstroute is op papier per 30 juni te verkrijgen bij café-restaurant Onder de Hoge Dennen in Witteveen, bij andere horecagelegenheden in de omgeving of bij een TIP, Tourist Info Punt (de nieuwe naam voor VVV) in de omgeving van Witteveen.
U kunt de route ook downloaden op deze pagina onder het kopje De Route.


Het is absoluut de moeite waard om in de periode van 30 juni tot 31 augustus 2012 naar Witteveen te komen, zodat u door de prachtige bosrijke omgeving kunt wandelen met de route in de hand en kunt zien hoe een klein dorp ´grote kunstenaars´ kan hebben.

Misschien wel tot ziens in Witteveen!

Terug naar Hobbyclub activiteiten

Door naar Veilig door ´t Veen