Nieuwbouw


27-10-2010


Er wordt gebouwd ......

Op 14 oktober j.l. werden de eerste contouren zichtbaar van de huizen die gaan komen op het nieuwproject in Witteveen. Hier ziet u het storten van de vloeren van de huizen van Jolanda en Bart en van Jan en Sandra.

16-03-2010

Vandaag kwam het bericht binnen dat de aannemer volgende week gaat beginnen met het bouwrijp maken voor de nieuwbouw.
09-02-2010
Binnenkort start Woonservice met de bouw van 10 twee-onder-één-kap woningen aan de B. Assenweg in Witteveen.

Volgens het principe van Te Woon kunnen gegadigden voor deze woningen kiezen uit huren, kopen of kopen met Koopgarant. De keuze van de klant staat hierbij centraal.
De indeling van de woning is multifunctioneel en de uitstraling van de woning is karakteristiek.

Bent u geïnteresseerd in dit nieuwbouwproject dat tot stand is gekomen door en voor inwoners van Witteveen? Wilt u meer weten over hoe de woningen eruit komen te zien of wilt u meer weten over de mogelijkheden van Te Woon? Wij nodigen u van harte uit voor de informatiebijeenkomst op donderdag 11 februari a.s. om 20.00 uur in Dorpshuis De Tille aan de Mej. A. Talmaweg 2 in Witteveen.


10-09-2009
Zoals u niet zal zijn ontgaan, gaat er nieuwbouw gepleegd worden in Witteveen.
In de jaarvergadering van 4 maart j.l. is er een uitgebreide presentatie geweest over het hele traject en hoe alles er uit gaat zien.

Het ziet ernaar uit dat de bouw of het bouwrijp maken van de grond binnenkort een aanvang gaat nemen.
Alle details zijn op het moment van schrijven nog niet bekend, maar zodra er informatie komt zullen wij die direct met jullie delen.

Een klein voorproefje kunnen we wel alvast geven.