Conferentie Speelruimte
Onderstaande uitnodiging kregen we van speeltuinoverleg Midden-Drenthe. Vanuit Plaatselijk belang gaan Marga Seubring en Reinie Huizing naar deze conferentie. Maar misschien zijn er meer belangstellenden dus bij deze de uitnodiging ook aan jullie.


Op donderdag 8 oktober vindt conferentie "Speelruimte" plaats in het Wilhelminazalencentrum te Beilen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Een conferentie waarbij uitdagende speelplekken en betrokkenheid van de buurt centraal staan. Vol met informatie over nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden voor het buitenspelen van kinderen en misschien andere doelgroepen. Kortom inspiratie voor de toekomst!

De conferentie vindt plaats op donderdag 8 oktober 2009 van 16.00 tot 21.30 uur in het Wilhelminazalencentrum in Beilen.

De conferentie is bedoeld voor iedereen die betrokken en geïnteresseerd is bij het buiten spelen. Deelname is uitsluitend mogelijk door u van te voren aan te melden. Dit kan tot 28 september via e-mail: conferentie@speeltuinoverlegmiddendrenthe.nl. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Heeft u vragen, raadpleeg dan de website www.speeltuinoverlegmiddendrenthe.nl.

De conferentie Speelruimte is georganiseerd door:
speeltuinoverleg Midden-Drenthe, Welzijn Midden-Drenthe, gemeente Midden-Drenthe