Activiteiten in de regioVan 4 tot 9 juni 2013

Volop activiteiten tijdens de Middenveldtentoonstelling in Westerbork

Van 4 tot en met 9 juni 2013 staat Westerbork in het teken van de Middenveldtentoonstelling. Deze keer een andere opzet dan voorgaande jaren. Er komen bijvoorbeeld allerlei activiteiten die meer in het dorp zelf gehouden worden en men kan actief deelnemen aan de festiviteiten.

Naast de traditionele vijfkamp voor de vijf deelnemende plaatsen (Beilen, Ruinen, Zuidwolde, Hoogeveen en Westerbork) komt er ook een vijfkamp waar buurtverenigingen en andere clubs aan kunnen deelnemen. Beide vijfkampen vinden hoofdzakelijk in het dorp zelf plaats met voor het publiek aantrekkelijke spellen.

Activiteiten

Er zijn activiteiten voor ouderen en voor kinderen. Op vrijdagmiddag wordt een agrarische belevingsfair georganiseerd, in combinatie met de kindermiddag voor de groepen 5 t/m 8. Daarnaast gaat de traditionele optocht van versierde wagens op zowel de woensdag- als de vrijdagavond door het dorp. Op zaterdag 8 juni zal een grootse taptoe en een grote groenmarkt worden georganiseerd. Diezelfde dag vindt het traditionele concours hippique plaats. Op zondag 9 juni wordt Het Middenveld afgesloten met een Drentse kerkdienst en een dweilorkestenfestival.

In de tent op het evenemententerrein organiseert POP Midden-Drenthe op de vrijdag- en zaterdagavond een paar muziekavonden met aansprekende artiesten.

Dit is een greep uit alle activiteiten. Het volledige programma is te vinden op www.hetmiddenveld.nl.

Organisatie

De Middenveldtentoonstelling 2013 wordt georganiseerd door Het Middenveld in samenwerking met de werkgroep Middenveld vanuit Stichting Zomeractiviteiten, Midden Drenthe Pop, LTO Noord afd. Midden Drenthe en DAJK afdeling Middenveld Noord.
Het gehele evenement wordt ook ondersteund door de gemeente Midden Drenthe.


Garageverkoop Nieuw Balinge