Het logo

Het logo van Witteveen Levend & JongHet logo van Witteveen is gemaakt door Janet Caspers, een jong talent uit Witteveen.
Hieronder volgt de motivatie voor het logo en iets over Janet zelf.


Bij de creatie van het logo voor Witteveen Levend & Jong is er gebruik gemaakt van een drietal kleuren en vormen die staan voor de drie pijlers van de projectgroep (inzicht verkrijgen, beleidskaders ontwikkelen en behoud & versterking van de leefbaarheid). De opstapeling van blokken en de kleuren die hierbij zijn gebruikt, staan gezamenlijk, maar ook onafhankelijk, symbool voor innovatie en groei. De huizen/pijlen die in de blokken zijn geplaatst, verbeelden een groei van de samenleving (Witteveen). Door het geheel in een vierkant te plaatsen, straalt het logo kracht uit.


Ik ben Janet Caspers en in juni 2009 heb ik mijn Bachelor in Communicatie, met specialisatie Grafische Vormgeving, behaald aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Tijdens het afronden van mijn opleiding en later mijn reis in Zuidoost-AziŽ, heb ik een passie ontwikkeld voor beeld en heb ik ontdekt dat ik mij verder wil verdiepen in de visuele kant van communicatie. Terwijl ik op zoek ben naar een baan als Grafisch Vormgever steek ik momenteel veel energie in het verder ontwikkelen van mijn vaardigheden. Ik streef hierbij naar het maken van een uniek en professioneel beeld als middel voor de communicatie, of het nu een sprekende foto, een informatieve brochure of website, een visitekaart of complete huisstijl is.


Wilt u meer weten over het werk van Janet Caspers, klik dan hier!